Ostatní Steven Raichlen – Jak grilovat

499 

Tato kniha je nepochybně tou nejzajímavější, nejucelenější a fakticky nejobsažnější publikací o grilování a je předurčena k tomu, aby se zabydlela v kuchyních a u venkovních grilů profesionálů i běžných domácností. Každý detail je jasně vysvětlen tak, aby byl srozumitelný a zajímavý.

Takže rozpalte svůj gril! (Autor: Mario Batali, Molto Mario (The Food Network), Mario Batali’s Simple Italian Food)

Nepostradatelná příručka pro všechny, kdo milují grilování, ať se jedná o úplného nováčka nebo toho nejzkušenějšího šéfkuchaře. (Autor: Tom Colicchio, Think like a Chef)

Zvládněte špičkové techniky grilování s touto názornou publikací Stevena Raichlena. Díky více než 1 000 barevných fotografií, které popisují postup krok za krokem, představuje kniha Jak grilovat všechny prvky grilování od vybudování důmyslného trojzónového žáru přes tajemství správného grilování steaků Porterhouse, žebírek, steaků z ryb, kebabu nebo kuřecích prsou. Pochopitelně nechybí ani postup na dokonalý burger. V knize najdete 100 receptů, každý z nich představuje jinou techniku a nezapomenutelně lahodné pochoutky!

  • 504 stran
  • flexi vazba
  • formát 17 x 20 cm
  • v českém jazyce
Katalogové číslo: CZ4917C Kategorie: Štítek:

Popis

Tato kniha je nepochybně tou nejzajímavější, nejucelenější a fakticky nejobsažnější publikací o grilování a je předurčena k tomu, aby se zabydlela v kuchyních a u venkovních grilů profesionálů i běžných domácností. Každý detail je jasně vysvětlen tak, aby byl srozumitelný a zajímavý.

Takže rozpalte svůj gril! (Autor: Mario Batali, Molto Mario (The Food Network), Mario Batali’s Simple Italian Food)

Nepostradatelná příručka pro všechny, kdo milují grilování, ať se jedná o úplného nováčka nebo toho nejzkušenějšího šéfkuchaře. (Autor: Tom Colicchio, Think like a Chef)

Zvládněte špičkové techniky grilování s touto názornou publikací Stevena Raichlena. Díky více než 1 000 barevných fotografií, které popisují postup krok za krokem, představuje kniha Jak grilovat všechny prvky grilování od vybudování důmyslného trojzónového žáru přes tajemství správného grilování steaků Porterhouse, žebírek, steaků z ryb, kebabu nebo kuřecích prsou. Pochopitelně nechybí ani postup na dokonalý burger. V knize najdete 100 receptů, každý z nich představuje jinou techniku a nezapomenutelně lahodné pochoutky!

  • 504 stran
  • flexi vazba
  • formát 17 x 20 cm
  • v českém jazyce

Další informace

EAN

Značky