Elektrická digitální udírna Bradley Smoker Professional P10

39 990 

Pohodlný provoz a konzistentní výsledky uzení

„Elektrické digitální udírny mi umožňují snadno a přesně nastavit teplotu i čas. Nmusím tedy řešit přikládání a hlídání ohně. baví mě jejich čistší provoz…

SKU: BS1019CE Kategorie:

Popis

Pohodlný provoz a konzistentní výsledky uzení

„Elektrické digitální udírny mi umožňují snadno a přesně nastavit teplotu i čas. Nmusím tedy řešit přikládání a hlídání ohně. baví mě jejich čistší provoz. Navíc mi šetří čas. Využívám je jak na teplé, tak studené uzení.“

Jak vybrat udírnu?

Nová elektrická udírna Bradley Smoker Professional P10 posouvá uzení potravin opět o úroveň výš. Zcela automatická a digitální el. udírna v nerezovém provedení, s objemem udící komory 76 litrů, čtyřmi rošty na uzení a dvěma teplotními sondami k měření vnitřní teploty masa.

Generátor kouře je u tohoto modelu integrován přímo do konstrukce udírny. Udící briketky se do zásobníku vkládají po otevření bočních dvířek s proskleným průzorem, kterým je kdykoli možno zkontrolovat množství v zásobníku. Současně je za dvířky zavěšen nástroj pro vysouvání horkých roštů z udírny. 

uzené maso z udírny Bradley

Zahradní udírna Bradley Smoker Professional P10 je vybavena 2 sondami pro měření vnitřní teploty masa. Sondy se připojují uvnitř udírny, a tudíž pak nejsou zvenku nikde vidět. Aktuální naměřenou teplotu si pak můžete jednoduše zobrazit po stisknutí klávesy s adekvátním označením sondy přímo na ovládacím display.

Největší novinkou a výhodou oproti klasickým udírnám Bradley je nastavitelný teplotní rozsah v rozmezí 30-160 ℃. Udírna je tím pádem vhodná i pro barbecue – dlouhé pomalé pečení za přítomnosti kouře. To znamená, že všichni příznivci pomalu pečeného trhaného masa, žebírek (vepřových i hovězích) nebo hovězího hrudí mohou nyní udírnu Bradley Professional P10 využít právě k tomuto způsobu pečení. Udírna je skvělá i na uzení ryb a sýrů.

uzené maso z udírny Bradley

V zahradní udírně lze nastavit dobu tepelné úpravy i generování kouře do 10 h. Vše si nastavíte na začátku a pokud bude povaha potravin vyžadovat tepelnou úpravu do 10 h času, pak nemusíte s udírnou po celou dobu nic dělat. Pokud by tepelné úprava a (nebo) generování kouře bylo požadováno po delší dobu, je nutné ho nastavením na display prodloužit. Nastavíte si současně i teplotu, při které chcete udit a regulátor nastavené teploty vše zařídí za vás.

Udírna má tepelnou izolaci v prostoru mezi vnějším a vnitřním pláštěm. Regulace průchodu kouře udírnou se děje pomocí otočného regulátoru v otvoru v horní části udírny. Udírna má 2 topná tělesa po 400 W a nový stabilnější způsob udržování nastavené teploty.

uzené maso z udírny Bradley

Hodinová spotřeba udících briketek s ohledem na kvalitu produkovaného kouře a tím pádem zdravotně nezávadný a perfektní výsledek je stejná, jako u ostatních udíren Bradley – 3 kusy/1 hodinu. Každých 20 minut podavač briketek v generátoru kouře posune novou briketku na rozžhavené topné tělísko a ta začne doutnat. Náklady na hodinový provoz jsou tak cca 36 Kč v udících briketkách, kterých je v nabídce přes 20 druhů. Na uzení ryb a sýra doporučujeme olšové udící briketky, na vepřové maso třešňové nebo dubové briketky a na klobásky určitě směs Special Blend. 

  • max. nastavitelná teplota 160 °C
  • celkový příkon 1000 W (2x 400 W topné těleso + 2x 100 W generátor kouře)
  • rozměr roštu na uzení je 40 x 35 cm
  • 76 l objem udící komory
  • vnitřní plášť je z nerez plechu
  • generátor kouře se zásobníkem briket je schovaný uvnitř a je součástí udírny
  • až 10 h generování kouře na naplnění zásobníku briketek
  • boční skleněný průzor ke kontrole množství udících briketek v zásobníku

Obsah balení

  • 4x rošt na uzení (možno dokoupit další)
  • 2x sonda na měření vnitřní teploty masa (teplota se zobrazuje na display udírny)
  • přívodní el. kabel 230 V
  • 1x nástroj na manipulaci s rošty

Video 


Soubory ke stažení

Návod k obsluze Bradley Smoker P10

Návod k programování Bradley Smoker P10

Další informace

Rozměr roštu

Šířka

Hloubka

Výška

Země původu

Značky

Váha

Způsob ovládání

Palivo

Mohlo by se Vám líbit…